Avfallskonferansen kokte og vi delte ut 10 000 kroner

Nyheter

Avfallskonferansen kokte og vi delte ut 10 000 kroner 16.09.2022

Avfallskonferansen kokte! For en uke siden deltok vi på Avfallskonferansen på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hele bransjen var samlet og viste nyheter, produkter og løsninger. Vårt tema på konferansen var “Alt kan deles”, som du kan lese mer om i denne artikkelen.

Vi hadde gledet oss til fysiske møter med kunder, samarbeidspartnere og aktører i bransjen. I 2 år hadde pandemien satt stopper for den tradisjonsrike konferansen. Derfor var det ikke rart at det virkelig kokte blant besøkende og utstillere disse dagene. Alle var klare for å møtes! 

Løsninger med fokus på inndeling

Med fokus på “Alt kan deles” valgte vi i år å vise frem nye Molok Domino. Den nedgravde løsningen er modulbasert slik at et oppsett med 3 containere kan kombineres på 343 ulike måter. Med slik inndeling vil man stå rustet for en fremtid i forandring. Ikke minst med reglene som kommer allerede nå i 2023 om utsortering av mat- og plastavfall. Det var ekstra gøy at klima og miljøministeren Espen Barth Eide tok seg en kikk på løsningen. 

Klima og miljøministeren Espen Barth Eide

Klima og miljøministeren Espen Barth Eide tar seg en kikk på Molok Domino.

Vi viste også frem Molok Classic Twin og den fullt nedgravde Metro Duo.  Dette er gode kildesorteringsløsninger som kan deles inn i nye fraksjoner ved å oppgradere eksisterende installasjoner. Også den tradisjonelle avfallsbeholderen på hjul kan nå deles inn med to kammer. 

Det var stor interesse for våre teknologiske løsninger som omfatter adgangskontroll og sensorteknikk. Strømbergs er Carrot-sertifisert og har flere gode løsningen innenfor disse områdene. Å installere slike løsninger kan bidra til bedre kildesortering og effektive tømmeruter. Sensorer kan også varsle om brann som gir en ekstra sikkerhet. At teknikk og kildesortering fremover går hånd i hånd er det liten tvil om. 

10 000 kroner til strandrydding

Siden vi mener at alt kan deles, bestemte vi oss for å ha en konkurranse på vår stand hvor man ved deltakelse ble med oss for å dele ut kr.10 000,- til Hold Norge Rent og Strandryddeaksjonen. Den heldige vinneren var Kjersti Sevaldrud Pedersen fra det interkommunale selskapet HRA. I tillegg til å dele ut pengene vant hun en goodiebag full av flotte ting.  

Vi vil takke alle som besøkte vår stand for gode samtaler. Også et stort takk til Avfall Norge for en vellykket konferanse. Vi gleder oss til neste år! 

Avfallskonferansen 2022 Strømbergs AS

Gjengen fra Strømbergs du kunde møte på Avfallskonferansen 2022

Michael og Henning viser frem en 2-delt container på hjul med sikkerhetsstolpe.

Avfallskonferansen 2022 Adgang og sensorteknikk

Hallvor forteller om fordelene med å installere sensor og nivåmåling i avfallscontainere.

Avfallskonferansen 2022 Strømbergs AS stand

Avfallskonferansen kokte og standen var full av besøkende.