Praktiske sorteringsløsninger for utemiljø

Park og utemiljø

Praktiske sorteringsløsninger for utemiljø 24.08.2018

Praktiske sorteringsløsninger for utemiljø. Vi tilbyr et bredt utvalg av ulike type sorteringsløsninger for avfallsbeholdere ute, som er stilrene og tilpasset et fint by- og bomiljø. Dette er løsninger som kan plasseres foran bygninger i parker og utemiljø.

Stilrene avfallsbeholdere ute

Våre sorteringsløsninger er estetiske og praktiske i bruk. De tilbys i flere størrelser og varianter tilpasset ulike typer formål. Løsningene kan plasseres i utemiljøet og innbyr til sortering av avfall. De er enten frittstående eller fastmonterte. Hos oss finner du fire hovedtyper avfallsbeholdere som passer perfekt for et hvert utemiljø:

Solo avfallsbeholder 100 liter
Avfallsbeholderen er en frittstående løsning med god størrelse, som har et pulverlakkert og rustfritt, flott og stilrent design. Avfallsbeholderen er utformet for å kunne ta imot avfall fra både ute- og innemiljø.

Rotondo avfallsbeholder 100 liter 
Denne avfallsbeholderen har god størrelse, og er perfekt for utendørs bruk. Den er en enkel frittstående beholder i plast med innerbeholder i stål.

Estetica avfallsbeholder 70 liter 
Estetica passer til både inne- og utendørs bruk. Denne blir levert i tre ulike typer med hvert sitt innkast, slik at avfallsbeholderne kan benyttes til å sortere flere typer avfall.

Classic 50 liter
Classic er en mindre avfallsbeholder, og kommer i en nøytral grønnfarge. Den er perfekt for fastmontering på stolper og vegger ute for god tilgjengelighet.

Du finner hele vårt kildesorteringsprogram, samt løsninger for nedgravde avfallscontainere på vår nettside

Rent miljø og bybilde

Ved å plassere tilstrekkelig med avfallsbeholdere i utemiljø (parker, bomiljø, skoler, handelsområder og idrettsanlegg), vil det skape et rent miljø og bybilde for beboere og besøkende. Avfallsbeholdere ute reduserer muligheten for at avfall kastes på gata og blir skadedyrs matfat.

Vi produserer store mengder avfall i Norge hvert eneste år, og god avfallshåndtering er viktig for miljøet vårt. Kontakt oss her for pristilbud på avfallsbeholdere til ditt område.