5 grunner for å velge Molok som løsning for kildesortering

Nyheter

5 grunner for å velge Molok som løsning for kildesortering 23.11.2023

Ved å benytte Molok avfallscontainere istedenfor avfallsbeholdere på hjul, får man mange fordeler. Molok avfallscontainer har vært på markedet i over 25 år og kvaliteten snakker for seg selv. Vi har samlet 5 grunner vi mener er de absolutte fordelene ved å velge Molok som løsning for kildesortering.

1. Mer plass for lek og moro

En Molok avfallscontainer bruker 75% mindre fotavtrykk sammenlignet med avfallsbeholdere på hjul. Det frigjør plass som kan benyttes til annet enn kildesortering. En lekeplass for eksempel, eller hva med en sykkelparkering?

Spar plass med Molok sammenlignet med avfallsbeholdere på hjul.

2.Designet for fleksibilitet

Fleksibel inndeling av beholderne gir en plasseffektiv løsning. Inndelingene kan også endres i ettertid for å møte nye behov. I tillegg er det mange muligheter for valg av farger, materialer og type innkast. Det gjør at Molok avfallscontainer passer inn i de fleste miljøer. Se muligheter for inndeling.

Molok domino fleksibilitet

3.Roligere og tryggere nabolag

Bedre oppsamling gir opp til 90% færre tømminger. Redusert trafikk gir et roligere og tryggere nabolag. Tømmebiler som kjører rundt til mange oppsamlingsplasser og bruker lang tid på å tømme avfallsbeholdere, skaper støy. I tillegg vil mindre tungtrafikk på veiene påvirke miljøet vårt positivt.

Molok gir et roligere og sikrere nabolag

4.Enkel og trygg å bruke for alle

Innkastlokket på beholderen er lett og brukervennlig. Lokket holder seg åpent og frigjør begge hendene til brukeren. Benytter man i tillegg et adgangskontrollsystem som esyloq™ hindrer man uautorisert bruk av containerne.

Molok Domino er enkel å bruke av alle

5.Avfall under bakken = mindre uønsket lukt

Den kjølige temperaturen under bakken bremser bakteriell aktivitet og reduserer lukt. I tillegg er eldre avfall alltid dekket av nyere avfall. Når avfallet er under bakken tiltrekker det seg heller ikke skadedyr.

Det finnes så klart mange flere fordeler og vi vil gjerne fortelle om alle de andre. Vil du viter mer så tar du kontakt med oss via skjema her under eller sjekk ut produktsidene for Molok Classic og Molok Domino for mer informasjon.

 

Jeg vil vite mer