Pers Box og Garnkasse nå i sortimentet 

Nyheter

Pers Box og Garnkasse nå i sortimentet  15.06.2023

PERS BOX HAR MANGE FORDELER

Designet spesielt for fiskeindustrien, er Pers Box en gjenganger i mange bedrifter og vi skjønner godt hvorfor! Fordelene er mange og hvis du ikke har sjekket ut Pers box er det på tide nå.

Pers box fiskekasse i 70 liter, har høy bæreevne og slagstyrke. Den river, kollapser eller knuser ikke samt holder formen når den er fullastet. Med sin robuste design er den også meget stødig når den stables. En pålitelig og effektiv pakke- og transportløsning, designet spesielt for fiskeindustrien. I tillegg er den næringsmiddelgodkjent.

Pers box fiskekasse

De solide håndtakene gir et fast grep og de glatte overflatene er enkle å rengjøre. Pers box fiskekasse er vann-, mugg- og råtebestandig. Tilgjengelig med eller uten drenering. Firmanavn, logo eller lignende kan graveres eller varmestemples på kassen for profilering. Flere farger tilgjengelig på forespørsel.

HDPE-bokser kan gjenbrukes om og om igjen. HDPE er resirkulerbart, og tester viser at det kan resirkuleres ti ganger eller mer uten vesentlig forringelse.

 

GARNKASSE MED LOKK 2500 LITER

Vår garnkasse har en volum på hele 2500 liter, her ryms det mange fiskegarn. Garnkassen kommer med lokk og i en mørkegrå farge. Denne containeren er designet for oppbevaring av fiskegarn. Med en stilren design passer containeren godt inn både på fiskebåt eller på land.

Garnkasse 2500 liter

Produseres i Norge.

Ønsker du mer informasjon om Pers box og Garnkasse, fyll ut kontaktskjema her under.

 

Jeg vil vite mer