Ny modell KompostBjørn

Produktnyhet

Ny modell KompostBjørn 03.05.2017

Ny modell KompostBjørn er her!
Nå kan du bestille den nye modellen av KompostBjørn! I 20 år har vi levert den populære originale modellen. Nå var tiden moden for å bygge en ny støpeform.

Konseptet er det samme. Med ny modell KompostBjørn får du et kvalitetsprodukt som er Svanemerket. KompostBjørns unike fordeler med skråstilt perforert aluminiumsplate i bunnen og lokk som kan vippes i stående posisjon uten hengsel er selvsagt med på den nye modellen. Den isolerte helårskomposteren er den eneste av sitt slag som produseres med Miljømerking i Norge. Dette betyr at den er testet og lisensiert etter strenge miljøkrav. Trenger du en varmkompostbinge for effektiv kompostering av matavfallet ditt er kanskje en KompostBjørn noe for deg? Hjemmekompostering kan gjøres hele året i den isolerte bingen. Ønsker du en rørestav kan det bestilles som ekstrautstyr.

I noen kommuner er det tilrettelagt pengestøtte til de som velger å kompostere sitt eget matavfall. Det betyr at du kan søke om et engangstilskudd til kjøp av varmkompostbeholder. Hvor mye støtte du får tilegnet, varierer fra kommune til kommune. Enkelte kommuner avholder også kurs i kompostering og vedlikehold av din kompostbinge. Ta kontakt med din kommune og forhør deg om hvilke tiltak som er tilrettelagt der du bor.

Har du flere spørsmål rundt kompostering, eller vurderer du å gå til innkjøp av en KompostBjørn? Ta kontakt med oss i Strømbergs plast, så hjelper vi deg gjerne.

Les mer på produktsiden

Les mer om kompostering HER