OMEGA – avfallsbeholdere i bærekraftig design

Nyheter

OMEGA – avfallsbeholdere i bærekraftig design 13.11.2022

Endelig er OMEGA avfallsbeholder her! Den har et moderne design, smarte funksjoner og er produsert i 100% resirkulerbart materiale. Alle delene kan selvsagt gjenvinnes. OMEGA – avfallsbeholdere i bærekraftig design er den smarte løsningen for oppsamling av avfall i byen, grøntområder og i parker. 

Med sine enkle linjer og moderne design vil OMEGA avfallsbeholder passe inn i alle byens uterom og grøntområder. Modellene kommer i 50, 60 og 120 liter og tilbys med eller uten takdel. Modellen på 60 liter er smalere med design for å oppta minst mulig plass og passer derfor godt inntil husfasader.

 

Innkastet er plassert 90 cm over bakken som gir lett tilgjengelighet og imøtekommer krav til universell utforming. Alle modellene i OMEGA serien har godkjent UU-standard (UNE EN 170001). Avfallsbeholderen er produsert i gjennomfarget formstøpt og slagfast HDPE polyetylen. OMEGA avfallsbeholder består av en ramme, innvendig beholder og en dør for tømming. Mindre antall deler forenkler vedlikehold og de myke linjene gjør vask og rengjøring enkelt. 

OMEGA – avfallsbeholdere i bærekraftig design

OMEGA kan profileres på toppdel og på fronten av beholderen. Modellene leveres som standard i grå farge, men er tilgjengelig i et stort utvalg av andre farger (krever minimumsbestillinger). 

Servicepersonell tømmer OMEGA ved å åpne sidedør med en 3-kantnøkkel. Den innvendig beholderen har et håndtak som gjør håndtering og tømming raskt og enkelt. l tillegg kan modellen på 120 liter deles inn slik at man kan kildesortere i 2 fraksjoner. På denne modellen er det to innvendige beholdere, samt en skillevegg i øvre del av enheten.

OMEGA – avfallsbeholdere i bærekraftig design tilbys med tilbehør. Som tidligere nevnt leveres den med eller uten takdel, hvor takdelen kan monteres med askebeger. Alle modellene har også en dedikert plass for elektronisk chip/RFID, samt mulighet for å montere en beholder for hundeposer på siden. 

Se Modellene HER