Stor interesse for esyloq  på Årskonferansen

Nyheter

Stor interesse for esyloq på Årskonferansen 13.09.2023

I september lanserte vi esyloq på Avfallskonferansen. Produktet har fokus på å løse utfordringene med adgangskontroll på fellesløsninger for kildesortert avfall, samt imøtekomme behovet for en bedre, rimeligere og mer fleksibel løsning. Responsen fra de besøkende var meget positiv. 

esyloq – nøkkelen til bedre kildesortering

Det er på tide å si farvel til tidkrevende arbeid med administrasjon og brikkehåndtering. Med esyloq™ har vi gjort adgangskontroll mer fleksibelt for både brukeren og for systemansvarlig. 

besøkende på avfallskonferansen

Mange var innom oss på Avfallskonferansen for å få en demo av esyloq™.

Bedre kontroll og sikkerhet

esyloq™ tillater automatisk oppsett av brukertilganger basert på eiendomsregisteret. Autoriseringen skjer gjennom innbyggernes bankID. Tilgang følger derfor eiendommen og ikke brukeren. 

Bedre brukeropplevelse

esyloq™ låses opp med en NFC-brikke i telefonen, med APP eller RFID-brikke. Brukeren kan selv administrere adgang knyttet til abonnementet gjennom sin egen bruker. Løsningen kan også integreres i eksisterende APPer for avfallshåndtering. 

Kristoffer Kvendseth presenterer esyloq

Kristoffer Kvendseth jobber som elektroingeniør hos Strømbergs og har vært en del av teamet som har utviklet esyloq™.

Bedre datainnhenting

Med esyloq™ er datainnhentingen i sanntid. Dette gir rask informasjonsflyt. Datainnhentingen kan gi informasjon om adferd både i et område eller hos en bruker. 

Bedre utsortering

Innhentet informasjon kan brukes for å gi tilbakemeldinger til brukerne eller for å benytte differensiert avfallsgebyr (PAYT).

Adgangskontroll skal få oss å bli bedre på kildesortering

Bedre effektivitet og økonomistyring

Mye arbeid kan effektiviseres ved at informasjon hentes fra eiendomsregisteret og at brukeren selv administrerer tilganger. Gjennom datainnhenting kan man gjennomføre tiltak for bedre kildesortering og dele informasjon om statistikk. 

 

Vil du vite mer om esyloq og hvordan du kan ta i bruk løsningen?  – Ta kontakt med oss på skjemaet her under. 

Jeg vil vite mer